Larry ten Voorde, de regerend Porsche Supercup en Carrera Cup Deutschland kampioen, is klaar voor seizoen 2022.

Wintertests met de Porsche 911 GT3 Cup

Team GP-Elite heeft de afgelopen weken het wintertest programma afgewikkeld. Deze winter waren er twee locaties waar de rondjes werden gereden: Het “autodromo Enzo e Dino Ferrari”, beter bekend als het circuit van Imola en op de Nürburgring

Imola zeer productief

GP-Elite had in de eerste week van april twee hele testdagen ingepland op het Italiaanse circuit. Dit bleek goed ingeschat, want de wagen van Larry ten Voorde kwam op de eerste dag flink tekort. Na flink wat sleutelen is de goede richting ingezet, wat resulteerde in een hele snelle tijd aan het eind van de tweede dag.

Tweede testsessie op de nürburgring

Na een paar dagen Italië, is het team vertrokken om het warmere klimaat van Imola in te ruilen voor de wat frissere temperaturen op de Nürburgring. Dit circuit is door de organisatie aangewezen als de officiële test track voor de Porsche Carrera Cup Deutschland. Deelname aan twee series geeft GP-Elite en Larry twee extra dagen de tijd om te testen en de setup goed te krijgen.

Fine-tunen en teambuilden

Deelname aan twee series in één seizoen geeft GP-Elite en Larry twee extra dagen de tijd om te testen en de setup goed te krijgen. Door veel samen te werken en lange dagen te maken, raken coureur en engineers ook steeds beter op elkaar ingespeeld, waardoor er een hecht team onstaat dat ook in 2022 weer voor beide titels kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *