Gp Elite, de kampioensformatie uit het Noord-Hollandse De Rijp, is klaar voor ronde 3 van de Carrera Cup Deutschland op Imola in Italië.

Van 17 t/m 19 juli is team GP Elite te vinden op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari in het noorden van Italië. Coureurs Max van Splunteren, Larry ten Voorde, Daan en Jesse van Kuijk, Huub van Eijndhoven en Lucas Groeneveld zijn meegereisd om te strijden met het veld van 34 Porsche 911 GT3 Cup wagens.

Larry ten Voorde op jacht naar de winst

Carrera Cup Deutschland Kampioen 2021, Larry ten Voorde, is er op gebrand de winst naar zich toe te trekken in de twee races op zaterdag en zondag.Na de eerste twee ronden staat de Enschedeër met 51 punten op de vierde plaats in de ranglijst. De afstand tot de nummer 1, Porsche Junior Laurin Heinrich, bedraagt 44 punten.

Een eerste plaats levert 25 punten op. Zo vroeg in het kampioenschap is een achterstand als deze nog eenvoudig in te lopen.

Autodromo Enzo e Dino Ferrari, Imola

GP Elite heeft eerder, met de Porsche Supercup, gereden op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari in Imola. Voor de Carrera Cup DE is het de eerste wedstrijd op dit circuit.

  • Eerste race: 1953
  • Formule 1 circuit: sinds 1980
  • Lengte: 4,909 km
  • Aantal bochten: 17

Waar te zien?

De Carrera Cup Deutschland wordt niet live op TV uitgezonden, maar is te volgen via het Youtube kanaal van de race-serie.

youtube.com/c/PorscheCarreraCupDeutschland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *