Schaap en Hartvig samen in de Porsche 718 Cayman GT4

Allied-Racing heeft bekendgemaakt dat de Nederlander Nathan Schaap het team zal vertegenwoordigen in de ADAC GT4 Germany. Schaap zal samen met de Deen Alexander Hartvig in een Porsche 718 Cayman GT4 rijden. Hartvig zal zijn derde GT4-seizoen ingaan en is vanwege zijn constante prestaties nu een Allied-Racing Young Professional. Schaap is een jong talent uit de kartwereld en zal samen met Hartvig strijden om topresultaten.

Allied-Racing: Kampioenen in de GT4-sport

Allied-Racing is een gevestigd team in de GT4-sport en heeft al meerdere overwinningen en kampioenschappen behaald. In 2020 werden ze zowel overall-kampioen als teamkampioen, terwijl Tom Kieffer en Chris Kosch in 2021 en 2022 de Trophy-titels wonnen. Het duo zal ook in 2023 hun dubbele kampioenstitel verdedigen. Naast de rijders- en teampunten worden in 2023 ook de Junior- en Trophy-punten uitgereikt, met prijzen ter waarde van ongeveer 100.000 euro.

Allied Racing< met Porsche 718 GT4 bij de DTM

De ADAC GT4 Germany start in 2023 als onderdeel van het populaire DTM-kampioenschap, met de eerste race op 26-28 mei in de Motorsport Arena Oschersleben. Verder zijn er nog races op Circuit Zandvoort, de Nürburgring, de Lausitzring, Sachsenring en Hockenheimring Baden-Württemberg.

ADAC GT4 GERMANY Kalender:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *