Porsche SuperCup Behind the Scenes: Loek Hartog op Zandvoort

Wat merk je als topsporter van de pracht en praal die de autosport omringt? 911heaven.nl volgde coureur Loek Hartog een week in de aanloop naar ronde 7 van de Porsche SuperCup op Circuit Zandvoort, om dat te ontdekken.

Porsche Mobil 1 Supercup, Monza 2022

De Porsche SuperCup kampioen 2022 is Dylan Pereira

Het Porsche SuperCup seizoen zit er alweer op voor 2022, maar wat was het ongelooflijk gaaf om te volgen! Na een zondagmiddag close racen op Monza, kwam Luxemburger Dylan Pereira als kampioen uit de zinderende finale.

Porsche 911 GT3 R: Ready to race!

Met de in België onthulde 911 GT3 R, toont Porsche een nieuwe generatie racewagens voor klanten. De kersverse supersportwagen voor races in de GT3-categorie, is gebaseerd op de huidige 992-generatie en is aan het begin van het seizoen 2023 “ready to race!”.

13 Porsche’s aan de start van de 24 uur van Spa

Maarliefst 13 Porsche 911 GT3 R’s zijn dit jaar ingeschreven voor de 2022 editie van de 24-uur van Spa-Francorchamps. Het raceweekend start met vrije trainingen op donderdag 28 juli en finisht op zondag de 31ste.

Halverwege het Porsche Supercup seizoen, is het al mega spannend!

Het Porsche Supercup seizoen wordt traditioneel verreden tijdens de Europese events op de Formule 1 kalender. De Koningsklasse van de autosport doet acht circuits aan in 2022, op vier ervan is het Supercup kampioenschap al bevochten.

Dé 911 heaven: Porsche Carrera Cup Deutschland. Het ADAC GT Masters weekend op Zandvoort – deel 2

Oorverdovend en sensationeel! Waar de ADAC GT Masters eigenlijk het hoofdprogramma is van het weekend, is het de Porsche Carrera Cup Deutschland die alle aandacht naar zich toe weet te trekken. Superspannende inhaalpogingen, chaos en crashes. Wie voor autosport actie kwam, krijgt waar voor z’n geld.

Dé 911 heaven: het ADAC GT Masters weekend op Zandvoort – deel 1

Superdikke Porsche 911 GT3 R’s in de ADAC GT Masters, de nieuwste generatie GT3 Cup in de Porsche Carrera Cups en 718 GT4 wagens bij de ADAC GT4 Challenge: het weekend van 24 t/m 26 juni 2022 was de échte hemel voor Porsche fans.