Porsche 963 laat potentie zien tijdens de 24 uur van Daytona

Hoewel Porsche Penske Motorsport tijdens de 24 uur van Daytona niet het resultaat behaalde dat ze had gewild, lieten beide Porsche 963’s in hun debuutwedstrijd zien dat ze ijzersterke endurance racers zijn. De seizoensopening van het 2023 endurance kampioenschap werd op 28 en 29 januari verreden op de historische Daytona International Speedway.

Porsche Formula E - Pascal Wehrlein Diriyah 2023

Diriyah ePrix 2023: Dubbele dubbelzege voor de Porsche 99X Electric in Saoedi Arabië

Porsche viert een formidabel weekend in de Formule E: na zijn overwinning op vrijdag, won Pascal Wehrlein ook de tweede nachtrace in de Diriyah E-Prix. Dankzij deze dubbele overwinning in Saoedi-Arabië gaat hij aan de leiding in het ABB FIA Formule E-wereldkampioenschap. Jake Dennis (winnaar van de Mexico City E-Prix 2023) pakte in ronde 2 en 3 beide keren de tweede plek met de Porsche 99X Gen3 van team Avalanche-Andretti.

Bastian Buus is de nieuwe Porsche Junior

Bastian Buus is de nieuwe Porsche Junior

De Porsche Junior Shootout 2022 werd gehouden van 23 tot 25 november. Twaalf finalisten streden op én naast het circuit met elkaar voor de eerste plek in deze competitie
De beloning? Een jaar lang de titel Porsche Junior mogen dragen met daarbij fabrieksondersteuning, zoals coaching en training en een sponsorbedrag van €225.000.

PORSCHE SUPERCUP VERLENGT CONTRACT MET FORMULE 1 TOT 2030

Porsche en de Formule 1 hebben hun samenwerking met acht jaar verlengd, een langere duur van een contract tussen beide dan ooit te voren. De Porsche Supercup staat tegen die tijd al bijna 40 jaar op de FIA Formula One World Championship kalender.

Porsche 911 Dakar: de wedergeboorte van een legende.

De sneak peek beloofde al veel goeds! Nu het productiemodel is onthuld, ben ik nog enthousiaster: de nieuwe 911 Dakar is opnieuw een voorbeeld van wat de sportwagenfabrikant uit Stuttgart zo uniek maakt. Eigenzinning, technisch vooruitstrevend en een merk dat zelf haar markt creëert. De limited edition auto, waarvan 2.500 stuks zullen worden gebouwd, is ook leverbaar met de allerbeste livery ooit: de legendarische Rothmans kleuren.

Porsche 911 op 6.007 meter hoogte

Fabrieksrijder Romain Dumas brengt een Porsche 911 naar 6.007 meter hoogte

Romain Dumas beklimt de hoogst gelegen vulkaan ter wereld, de Ojos del Salado in Chili, met een Porsche 911!
Team RD bereikte met de speciaal aangepaste Porsche 911 Carrera 4S een hoogte van 6.007 meter, waar ze werden tegengehouden door een onbedwingbare ijswand. Wat een ongelooflijk gaaf avontuur!

Preview: Een echte Porsche, maar dan op je keukentafel: 911heaven DR!FT Hybrid Gaming

De achterkant is zwaar, de neus licht. Het lijkt alsof je de controle over de auto kwijt raakt zodra je ‘m in een drift gooit, maar de grip op de achterbanden houdt de wagen in het spoor. Gooi het stuur om en meteen zwaaien de heupen van de 911 naar links. Dit is Porsche rijden, maar dan op de keukentafel. Dit is DR!FT!