Nieuwe evo-kit voor de Porsche 911 GT2 RS Clubsport

Performance boost voor de Porsche 911 GT2 ClubSport racewagen

Porsche Motorsport heeft een nieuwe EVO-kit ontwikkeld voor de 911 GT2 RS Clubsport. De update omvat met name: geoptimaliseerde aerodynamica, nieuw ontworpen 18-inch wielen en aangepaste schokdempers, evenals verdere verbeteringen van de veiligheidsvoorzieningen. De kit zorgt voor een prestatieverbetering van de 700 PK Clubsport versie en zal debuteren op het circuit van Monza.

Koen Exclusief Heteren GT3 Cup Aflevering

Rik Koen ontvangt nieuwe Porsche 911 GT3 Cup bij Porsche Specialist Koen Exclusief

GP ELITE GEMOTIVEERDER DAN OOIT!

Na de tweede plek in de Porsche Mobil 1 Supercup en Porsche Carrera Cup Deutschland afgelopen jaar, is het team GP Elite klaar om terug te veroveren wat van hen is: de titels!

Porsche wint Long Beach 2023 - Porsche 963

Porsche Penske Motorsport viert eerste overwinning met de Porsche 963

Het nieuwe Porsche Penske Motorsport fabrieksteam viert haar eerste overwinning met het Porsche 963 Hybrid prototype. Tijdens de derde ronde van het IMSA WeatherTech SportsCar Championship kwam auto nr. 6, bestuurd door Nick Tandy en Mathieu Jaminet, als winnaar uit de spannende race. Hun teamgenoten Matt Campbell en Felipe Nasr finishten met auto nr. 7 als derde. In de GTD-Pro categorie haalde Pfaff Motorsports een podiumresultaat met de Porsche 911 GT3 R.

GP Elite CM Circuit Zandvoort 2023

GP Elite presenteert rijders line-up 2023

GP ELITE GEMOTIVEERDER DAN OOIT!

Na de tweede plek in de Porsche Mobil 1 Supercup en Porsche Carrera Cup Deutschland afgelopen jaar, is het team GP Elite klaar om terug te veroveren wat van hen is: de titels!

Allied-Racing kondigt Nathan Schaap aan als rookie voor ADAC GT4 Germany 2023

Allied-Racing heeft bekendgemaakt dat de Nederlander Nathan Schaap het team zal vertegenwoordigen in de ADAC GT4 Germany. Schaap zal samen met de Deen Alexander Hartvig in een Porsche 718 Cayman GT4 rijden.

AO Racing Sebring Porsche 911 GT3 RAWR

Porsche 911 GT3 RAWR – AO Racing onthult supergave T-Rex-livery voor de 12 uur van Sebring

“HOLD ON TO YOUR BUTTS!”, DE DINO KOMT NAAR SEBRING!

Voor de tweede ronde van de IMSA WeatherTech SportsCar Series, op zaterdag 18 maart 2023, heeft AO Racing de Porsche 911 GT3 R omgetoverd tot de 911 ‘GT3 RAWR’. Zoals Ray Arnold (gespeeld door Samuel L. Jackson) al zei in Jurassic Park uit 1993: “Hold on to your butts!”

Porsche Penske Motorsport maximaal voorbereid op het WEC-seizoen

Na bijna twee jaar van planning en voorbereiding gaat het FIA World Endurance Championship-team van Porsche Penske Motorsport dit weekend formeel van start! De langverwachte Hypercar-klasse maakt haar debuut tijdens “The Prologue pre-season test” op het circuit van Sebring in Florida.

Allied-Racing komt met veelbelovende rijders naar het nieuwe Porsche Carrera Cup Deutschland seizoen

De formatie van Jan Kasperlik begint aan haar vierde seizoen in de prestigieuze Porsche one-make cup. Dit jaar neemt het team uit Beieren deel met drie Porsche 911 GT3 Cup-auto’s.

Porsche 963 laat potentie zien tijdens de 24 uur van Daytona

Hoewel Porsche Penske Motorsport tijdens de 24 uur van Daytona niet het resultaat behaalde dat ze had gewild, lieten beide Porsche 963’s in hun debuutwedstrijd zien dat ze ijzersterke endurance racers zijn. De seizoensopening van het 2023 endurance kampioenschap werd op 28 en 29 januari verreden op de historische Daytona International Speedway.

Porsche Formula E - Pascal Wehrlein Diriyah 2023

Diriyah ePrix 2023: Dubbele dubbelzege voor de Porsche 99X Electric in Saoedi Arabië

Porsche viert een formidabel weekend in de Formule E: na zijn overwinning op vrijdag, won Pascal Wehrlein ook de tweede nachtrace in de Diriyah E-Prix. Dankzij deze dubbele overwinning in Saoedi-Arabië gaat hij aan de leiding in het ABB FIA Formule E-wereldkampioenschap. Jake Dennis (winnaar van de Mexico City E-Prix 2023) pakte in ronde 2 en 3 beide keren de tweede plek met de Porsche 99X Gen3 van team Avalanche-Andretti.